Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

marek.voksay,blogidnes

1. 2. 2011 9:42
Od počátku bylo jasné, že nikam neodejdou

a ani by mne nenapadlo na takové vydírání a arogantní chování doktorů reagovat

0 0
možnosti

vodní želva

1. 2. 2011 9:44
Re: Od počátku bylo jasné, že nikam neodejdou

Takže Vašim přáním je, aby ta akce pokračovala, a aby se zdravotnictví po 1.3.2011 rozsypalo. Chápu.

0 0
možnosti
PH

petrph

1. 2. 2011 9:37
Hádám že i jednání druhé strany

by mělo být skutečně akademické. Dá se očekávat,že již mají nasmlouvané doktory,které ty odcházející v nemocnicích nahradí.Ani tam asi nehrozí,že se tam přiběhne nějaký kvalitní lékař spotřebními atestacemi a odbornými znalostmi na personální 28.2, zeptat, zda může od zítřka.nastoupit. I ten bude muset (kromě největších měst) řešit otázku přestěhováni, sehnat si dům či byt za "smluvní ceny"

shánět nákladní vozidlo, které mu převeze nábytek do nového bydliště,zaměstnání pro svého partnera, školy pro své děti..(v v menších městech spíše otázku jejich přesun na internáty a zdlouhavého dojíždění).    Kolikpak takových asi je???

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

1. 2. 2011 9:34
myslím, že se jednání LOK chybně

označuje za chování lékařů. Většina je jich jen v roli němých svědků zvědavých na výsledek tahanic a ochotných akceptovat zvýšení příjmů. Menšina se rozhodla pomoci a podala jakoby výpověď, ale nemá kromě pracáku kam jít. Těm málo schopným teď hrozí ztráta zaměstnání. Podle mne, pokud jsou neschopní, tak tu výpověď už měli dostat dávno. Sám jednoho takového znám, všichni to o něm vědí a on dál ošetřuje.

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 2. 2011 9:25
Snad jen jednu připomínku ...

... lékaři také uvažovali, že by odešli ze zdravotníctví do jiného oboru a zůstali tady, tedy se nikam nestěhovali. Jinak ale souhlasím, že i v takovém přípafě by měl LOK mít jasno, kolik lékařů už nehodlá výpověď stáhnout a kolik se jich chce doopravdy vrátit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
... si udělejte úsudek sami :-)